Het ontstaan van MINT

Mint Pure Skincare is een huid- en nagelverzorgingslijn op natuurlijke basis en bedacht en ontwikkeld door Annemiek Klabbers-Eijzenga in samenwerking met een erkend laboratorium.

Annemiek is een ervaren pedicure met een bijzonder grote interesse voor huid en nagel aandoeningen.

Annemiek: “ik werk al geruime tijd met producten waarbij de grondstoffen een natuurlijke oorsprong hebben. Waarom? De natuur heeft ons zoveel moois te bieden en ik ben altijd zoekende naar producten die daarnaast de meest minimale kans geven op ongewenste effecten. Wist je dat een groot deel van wat je op je huid smeert, door je lichaam wordt opgenomen?

Daarom maak ik altijd weloverwogen keuzes in de producten die ik gebruik.

Annemiek Klabbers
Pedicure behandeling

ontwikkeld vanuit ervaring

Al heel lang zocht ik naar een goede crème die écht helpt bij het herstel en het voorkomen van kloven in de huid. Deze heb ik gevonden. Echter, deze crèmes zijn niet gemaakt op natuurlijke basis. En, misschien voor mijn cliënten nóg belangrijker, ze zijn niet gebruiksvriendelijk. De crèmes zijn vaak dik en plakkerig. Werken ze? Jazeker! Maar als mensen de crèmes niet gebruiken, omdat het beddengoed vastplakt aan de voeten, wordt het gewenste effect niet bereikt.

Ik zocht iets wat helpt én gebruiksvriendelijk is!

Daarnaast was ik op zoek naar een crème die de huid bescherming kan bieden tegen terugkerende schimmelinfecties. Er zijn tal van producten verkrijgbaar die een infectie bestrijden.

Voorkomen is beter dan genezen

Omdat ik in de bestaande markt niet kon vinden wat ik zocht, ben ik het product zelf gaan ontwikkelen. En zo ontstond mijn eerste product: de Repair & Care voetcrème en het begin van de productlijn Mint Pure Skincare.

Waarom de naam Mint Pure Skincare?

Mint is een Engels bijvoeglijk naamwoord. In het Engels zegt men: “we keep it in Mint condition”, waarmee men zegt: “we houden het in zeer goede staat”.

Dat is wat ik met Mint wil bereiken, huid en nagels in zeer goede staat!

Mint productlijn